Aukioloajat

ma 10-18
ti suljettu
ke 10-18
to 10-18
pe 10-18
la 10-14
su suljettu

Käy facebookissa!


Tuoreimmat
kuvat ja
uutiset ovat
siellä!

Sivut ovat
julkiset, eli ei
tarvitse olla
kirjautuneena
facebookissa
päästäksesi niitä
lukemaan.

Pahvitustarvikkeet

Ikkunaliimapaperia ja pahvitustarvikkeita

 
Nykypäivänä pinkopahvin käyttö on taas suosittua, jopa uudisrakennuskohteissa, onhan sen suoma mahdollisuus saada nopeasti hyvännäköistä ja siistiä pintaa moni huomannut, korjauskohteissa on pinkopahvia perusteltua käyttää säilyttämään vanhalle talolle ominainen tunnelma. Aina kuitenkin kannattaa ennen uuden asennusta selvittää mahdollisuus korjata jo olemassa oleva pahvi.

Pinkopahvit, nupinaulat, nupinauhat ja nurkkalistat kuuluvat tietysti valikoimiin.


Alla on myös Museoviraston Rakennushistorian osaston julkaisema korjauskortti pinkopahvin asennuksesta ja historiasta. Korjauskortti on vain lukumuodossa:

Museoviraston korjauskortti 18 PINKOPAHVITUS

Pinkopahvin esite
tästä

Museoviraston korjauskortti 2 LISÄERISTÄMINEN

Olennainen osa hengittävän rakenteen säilymisessä on hengittävä, muoviton tapettiliisteri, selluloosaliisteri, myydään 250g tai kilon pakkauksissa.
(tällä hetkellä ei saatavana)

Puukuitelevyä lisäeristeenä käytettäessä rakennussuojapahvi hyvä pohja tapetoimiselle, pahvia on kahta eri paksuutta 150g/m2 ja 210 g/m2.


Kohteissa missä vaaditaan paperilta kestävyyttä, esim ulkopuolisen laudoituksen alla on bitumihuopa erinomainen tuote, se on kolme kertaa paksumpaa kuin bitumipaperi. Molempia on saatavana Tamminaulasta.

Muoviton tapettiliisteri