Aukioloajat

ma 10-18
ti suljettu
ke 10-18
to 10-18
pe 10-18
la 10-14
su suljettu

Käy facebookissa!


Tuoreimmat
kuvat ja
uutiset ovat
siellä!

Sivut ovat
julkiset, eli ei
tarvitse olla
kirjautuneena
facebookissa
päästäksesi niitä
lukemaan.

Tarvikkeita


Hyvän maalausjäljen aikaansaamiseksi, on oikeanlaatuinen ja riittävän laadukas sivellin erittäin tärkeä, pellavaöljymaaleilla maalatessa tämä korostuu entisestään.

Tamminaulan valikoimiin kuuluu Sokevan ja Jalmerin laadukkaat siveltimet ja muita välineitä.

Yhtä tärkeä maalauksen lopputulokseen on työt ennen maalausta.

Biokleenin maalinpesuaineet ovat ympäristöystävällisiä biologisesti hajoavia, eli huuhteluvesi ei kuormita ympäröivää luonto esim. talon pesun yhteydessä. Valikoimissa on myös levä- ja homepesuaineet, kuin myös maalinpesuaine, jota ei tarvitse huuhdella ja joka on kätevää esim. sisäkaton pesussa.


Meiltä löydät maalinpoistoon myös tuotteet ja työkalut.


Homeen- ja lahonestoon on booria , mikä  voi sekoittaa veteen. Tämä on hyvä esimerkiksi sienten vaurioittaman hirren käsittelyyn sekä Uulatuote Oy:n homeenestoaine maalipinnan alle ja rakennusaikaiseen suojaukseen esim. hirsitaloissa. Valmiin maalin homeenestoon löytyy sinkkinaftenaattia.

Lasitukseen on valikoimissa lasituslangat , kitit , veitset, vasarat ja heille , jotka haluavat tehdä kitin itse on liitua ja vernissaa.

Museoviraston korjauskorttit;
IKKUNOIDEN KORJAUS 8

OVIEN KORJAUS 9

Vanhanajan kunnon ikkunaliimapaperia on 35mm x 25m ja 60mm x  200m rullissa.

Nokiluukkuja vanhojen mittojen mukaan on 95, 100, 105, 110, 115, 120 mm, niihin myös muurauskehät saatava erikseen. Myös nykymittaa 125mm on valikoimissa.

Pärekaton tekemiseen löytyy kahta kokoa pärekattonauloja, päreitä yhteistyökumppaneilta. Täällä paikanpäällä on päreitä lähinnä askartelutarkoitukseen.

Vanhat hyvät puhdistusaineet

Nuohousluukkuja kuutta eri kokoa

Lasitustarvikkeita